پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی(ایمنی شناسی) بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج گفت: آسم کودکی یک اختلال التهابی مزمن در راه های هوایی ریه است که منجر به انسداد حمله ای و برگشت پذیر جریان هوا می شود.

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی(ایمنی شناسی) بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج گفت: آسم کودکی یک اختلال التهابی مزمن در راه های هوایی ریه است که منجر به انسداد حمله ای و برگشت پذیر جریان هوا می شود.


به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج؛ دکتر علی فاضل افزود: علت دقیق آسم کودکی مشخص نشده است در حالی که تحقیقات نشان داده است که ترکیبی از استعدادهای ژنتیکی و تماس های محیطی در ایجاد آسم کودکی نقش و دخالت دارند.


وی اضافه کرد:  آسم والدین، وجود اگزمای پوستی، آلرژی غذایی کودک از عوامل ژنتیکی و ارثی آسم کودکی و عوامل محیطی دخیل در بروز و آشکار شدن استعدادهای ژنتیکی نیز مواردی مانند؛ آلرژن های استنشاقی معلق در هوای محیط، آلاینده های شیمیایی و بیولوژیک مانند دود سیگار، تنباکو و عفونت های تنفسی ویروسی هستند.


 فوق تخصص آلرژی و ایمنی شناسی بالینی (ایمونولوژی) بیمارستام امام سجاد (ع) یاسوج در ادامه اظهار داشت: پیش بینی می شود که شیوع آسم کودکی علیرغم بهبودهای رفاهی قابل توجه، در حال افزایش است بگونه ای که شیوع آسم در مکان های شلوغ تر از جمله مناطق شهری و پایتخت کشورها شایعتر و در نواحی روستایی کمتر است.


دکتر فاضل تصریح کرد: حدود 80 درصد آسم های کودکی قبل از سنین 6 سالگی علامت دار شده و اکثر آنها در اواخر کودکی برطرف می شوند.


وی در پایان خاطر نشان کرد:  وجود عواملی چون آسم والدین، اگزمای پوستی، حساسیت با آلرژن های استنشاقی و حساسیت به آلرژن های غذایی از جمله نشانه های آسم پایدار است.142-5